Succeshistorier

Hej Frank 

 

Godt nytår til dig også. Og tak for hjælpen👌🏼😀. Jeg har ikke røget siden du var her og har slet ikke haft svært ved det. Jeg har tænkt på cigaretter, men kan hurtigt aflede mig selv med “det gode billede”. Jeg har en rigtig god fornemmelse og tror absolut på et definitivt rygestop - det er fantastisk.

Anja G. - Rønde

Jeg er en rigtig glad kunde med hænderne højt løftet. ? Jeg har været ryger i mange år og havde et brændende ønske om at stoppe. Jeg tog kontakt til Hypnose-eksperten. Frank er et meget behageligt og tillidsvækkende menneske, jeg var ikke på noget tidspunkt i tvivl om at han ville hjælpe mig, og jeg følte mig i trygge hænder. Jeg har anbefalet Frank til flere af mine venner og bekendte, idet jeg ved at han kan hjælpe. Jeg er ikke flov over at være åben omkring den alternative behandlingsform jeg har fået og hvad det har gjorde for mig.? Jeg har fået afmystificeret mange fordomme hos dem jeg har fortalt det til. Jeg giver Frank de bedste anbefalinger og sidder du og overvejer om han kan hjælpe dig har jeg kun en ting at sige : " Kom AFSTED " du vil ikke fortryde det og han gør hvad han kan for at hjælpe dig. Trygt, rart og godt. God fornøjelse

Liselotte Røgfri

 

En solstrålehistorie fra sidelinjen af Charlotte Friberg:

Kan du huske dengang du blev smidt uden for døren i skolen, fordi du i de voksnes øjne havde opført dig forkert? Så skulle du stå alene ude på gangen og tænke dig om til du blev god igen og atter måtte deltage i fællesskabet. Sådan føler jeg også det er at være ryger i dag og blive smidt uden for døren. 

 

Jeg kan da godt forstå, at vi ikke skal ryge fordi det er skadeligt ikke bare for os selv men også for vore omgivelser. Selvfølgelig ville jeg da også som ryger gerne være den vane foruden, men det kræver viljestyrke og hvornår er man helt parat til at holde op? Ikke i morgen men måske i næste uge eller ……….. uha, den er svær at beslutte sig til den dato. Hypnose-Eksperten let og lige til ……. En lille annonce i den lokale sprøjte.

 

Tænkte – skal/skal ikke – jo, jeg gør det fa……. Jeg gør det – og så ringede jeg til Frank:”Hallo, jeg vil pokkers gerne holde op med at ryge og jeg har prøvet et rygestopkursus her i kommunen, men det hjalp mig ikke – kan du hjælpe mig”. ”Ja”, sagde Frank – ”kom i morgen kl. 10, så skal vi nok få styr på din rygetrang”.

På vej i bilen røg jeg min sidste cigaret. Følte jeg var på vej til skafottet og skulle hænges langsomt. Frank tog smilende imod mig i Sundhedshuset og vi snakkede rigtig hyggeligt sammen i et par timer tror jeg. Omsider bad han mig sidde lige overfor ham og bare slappe af og lytte til hvad han sagde. Han talte og talte i en stille strøm om noget af det hyggelige jeg havde fortalt ham om forinden, og jeg gjorde mig rigtig umage med at lytte uden at falde helt i søvn. Frank talte måske i 20 minutter med en rolig stemme og så var det forbi.

Han havde jo slet ikke fortalt mig, at jeg skulle holde op med at ryge eller nævnt noget om min rygetrang. Blot skulle jeg tænke på at sidde stille på min hest og ride langs stranden og nyde landskabet som han havde bedt mig gøre i sin lange tale.

 

Nu er det 10 dage siden og jeg har stadig ikke haft lyst til eller haft brug for at tænde en cigaret. De ligger frit på bordet, men det er ikke noget problem. Dette er for mig trylleri, at jeg ikke mere skal ryge og have det daglige problem at være sat uden for døren af samfundet. Selvfølgelig er jeg også fri for alle de andre negative sider ved at ryge og skylder Frank stor tak for den lille annonce med den - for mig kæmpe store virkning."

 

“Jeg kunne dårligt kravle ind til en halvstor forsamling. Nu - efter 4 sessioner taler jeg til forsamlingen. Tak!”                   Mads Eriksen

“Jeg var nede i en dyb dal, og havde svært ved at tage mig sammen til at træne. Den enkle metode med tallene (ved ikke hvad den hedder) virker!”  

Peter Bjergsø

“Jeg løber nu længere og hurtigere. Ganske enkelt.”                                          

Søren Nikolausen

 

“Nu hvor jeg igen har fundet troen på mig selv, finder jeg det egentlig forbløffende hvor let det har været at tromle mig. DET sker ikke mere.”        

Lone Bendtsen

“Wauw, det var fedt. Der er godt nok kun gået en uge, men jeg kan da bare mærke at min sukkertrang er væk, og jeg har været ude at løbe - 3 gange!:)”

Søren B. Rask 

Det er nu 6 mdr. siden at jeg lærte metoden. Jeg er overrasket over hvor godt det går, og har nu kun 12 kg. tilbage til målet er nået:)”                            

Bo I. Andersen

“Jeg må sige, det er virkeligt uden besvær - også selvom jeg havde røget i 28 år.”                                                                   Lise Aagaard Jensen

“Jeg vil bare lige melde, at jeg nu har købt en rejse til Thailand, for de penge jeg har sparet efter mit rygestop.”               Kurt Pilsager

“Efter 3 mdr. faldt jeg i vandet:( Så tænkte jeg på at jeg var blevet advaret og besluttede at stoppe igen med CDén. Nu er der igen gået 3 røgfri mdr.”  

Niels E. Larsen

“ Jeg har lidt af eksamensangst, så længe jeg kan huske. Det var fantastisk bare at læne sig tilbage, lukke øjnene og lade sig føre fra den ene succes-oplevelse til den næste, og det “succes-bad” gjorde en kæmpeforskel.”           Susanne H. Jacobsen

“ Efter at jeg som 8-årig blev låst inde i et skab i skolen, har jeg været rædselsslagen for mørke og små rum. Jeg er virkeligt forbløffet over at en enkelt session, fuldstændigt ændrede oplevelsen. Tak!”                                    

Peter M. Nielsen

“ Jeg ved at det er skørt:o) men jeg var panisk angst for at ringe til kunder. Og jeg har arbejde i salg i 18 år. Nu er det ikke længere noget problem, de fleste dage gør jeg det bare.”  

Anton Toft

“Nu hvor jeg igen har fundet troen på mig selv, finder jeg det egentlig forbløffende hvor let det har været at tromle mig. DET sker ikke mere.”        

Lone Bendtsen

“Jeg tager mig nu tid til forkæle mig selv jævnligt. I det hele taget føler jeg at jeg er noget værd, og det er rigtig dejligt.” Malene Hansen

At lære selvhypnose var forbløffende enkelt og evnen til nu at give slip og slappe af et par gange om dagen, har gjort alverden til forskel.”                      

Nikoline Svendsen

“Jeg var SÅ tæt på at gå ned med stress. Og oveni var jeg bare så hård ved mig selv, og bebrejdede mig selv, at jeg var stresset. Det gør jeg ikke længere:)”                    

Hans V. Ditlevsen

“Jeg er sikker på at mit helbred er den helt store vinder, ved at jeg har investeret i mig selv. Alle pengene værd.”           Niels O. Kullin  

“Det var et superspændende foredrag om hjernen i klubben. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at lære mere.”               Susanne Hansen